Oceania Cruises

Sydostasiens metropoler

Upptäck några av Sydostasien pärlor i kombination med historiska Angkor Wat eller kontrasternas Singapore.

På den här kryssningen med Oceanias eleganta Nautica får du uppleva några av Sydostasiens metropoler som Bangkok, Saigon (Ho Chi Minh city) och Singapore där historia, kultur, traditioner och samtid möts och skapar intressanta kontraster och oförglömliga intryck. Du kommer också till den vackra ön Koh Samui, Sihanoukvill och Nha Trang där du bland annat kan njuta av härliga bad. Eftersom fartyget kommer att stanna en eller ett par nätter i Bangkok och Saigon så finns det tid till att uppleva det lokala folklivet till exempel från en takbar i Bangkok eller marknaden i Saigon. 

Som ett mervärde får du välja mellan två spännande tre nätters landarrangemang innan eller efter kryssningen. Turen innan kryssningen tar dig till Cambodia och berömda templen Angkor Thom och Angkor Wat som anses vara världens största religiösa monument. Turen avslutas med en övernattning i Bangkok innan du kliver ombord. Föredrar du istället att avsluta kryssningen med att fördjupa dig i Singapore som gått från en viktig brittisk handelsplats till en mångkulturell tropisk metropol där pittoreska China town med sina låga hus är i kontrast mot skyskrapornas glänsande fasader. Självklart får du också smaka på den legendariska drinken Singapore Sling på det lika legendariska hotellet Raffles.

OLife Choice – du får som extra bonus välja mellan ett dryckespaket, utflykter eller fickpengar att spendera ombord.

Pris i utsides dubbelhytt kat C2 per person: SEK 51.139:-

Oceania Cruises

Storslagen natur!

Alaska,  en 15 dagars storslagen naturupplevelse på land och till havs.

Din resa startar med en 5 nätters lång vistelse som utgår från Calgary och tar dig in i den storslagna kanadensiska fjällvärlden. Första stoppet blir i vackra Banf för att uppleva nationalparkens skönhet. Efter två nätter i Banf är det dags att kliva på tåget Rocky Mountaineers med dess bekväma panoramavagnar för en två dagars lång tågresa till Vancouver. Ombord kommer du att få ta del av deras GoldLeaf service med a la carte servering där frukost, lunch, snacks samt goda drycker ingår under tiden som de storslagna vyerna med snötäckta bergstoppar och glaciärer kommer att överträffa varandra på färden genom det vackra landskapet. På kvällen stannar tåget för en skön natts sömn på hotell i Kamloop. Nästa dag väntar ytterligare en storslagen dag när tåget fortsätter sin färd mot Vancouver där ni övernattar för att nästa dag gå ombord på eleganta Regatta för en oförglömlig sjöresa med avslut i Seattle.

OLife Choice – du får som extra bonus välja mellan ett dryckespaket, utflykter eller fickpengar att spendera ombord.

Priset avser 5 nätters landprogram enligt beskrivning samt 10 nätters kryssning i insidesdubbelhytt, per person: SEK 69.729:-

Flyg, transfer och andra arrangemang tillkommer enligt önskemål.