Holland America Line med C Club Travel

150 år som rederi!

I år firar Holland America Line 150 år som rederi. Det vill vi fira med att erbjuda extra förmånliga priser på utvalda kryssningar från Köpenhamn i sommar med eleganta Nieuw Statendam, kryssningar som vi själva känner har det där lilla extra. Vad sägs om Island och Skottland, Norska Fjordar eller avsluta sommaren med att kryssa från Köpenhamn ner till värmen i Medelhavet. Ombord kommer du att kunna välja mellan olika smakupplevelser och härlig underhållning. Oavsett vilken av kryssningarna du väljer så kommer du att få en oförglömlig semester.

Just nu kan du köpa till paketet "Have It All" för 45€ per dygn och person som ger dig följande:

  • Signature dryckespaket som inkluderar 15 drinkar upp till 11 USD per glas inkl. serviceavgift.
  • 1 middag i specialrestaurangen Pinnacle Grill eller Tamarind.
  • 1 utflykt till ett värde av 100 USD, är utflykten dyrare betalar du endast mellanskillnaden.
  • Wifi-surfpaket.


* Paketet ovan avser kryssningar 6-9 dygn långa, är kryssningen 10-20 dygn så ingår en middag i respektive specialrestaurang samt 2 utflykter per person.

Holland America Line med C Club Travel

Förläng sommaren, från Köpenhamn till Rom, 11 nätter

När sommaren börjar lida mot sitt slut så är det härligt att ha en trevlig resa att se fram emot. Du kliver ombord i Köpenhamn för att under elva nätter kryssa ner till sensommarvärmen i medelhavet och slutmålet Rom.. På vägen kommer du att kunna uppleva platser som alla har en intressant historia att berätta och låta dig smaka på lokala specialiteter som till exempel det portugisiska bakverket Pastel de nata eller gör som spanjorerna, beställ in några tapas och något kallt att dricka på en trevlig uteservering. Förläng gärna resan med ett par oförglömliga dagar i Rom där nästan varje sten är en del av historien. 

Avresedatum: 6 september 2023

Prisexempel per person i delad dubbelhytt:
Insides från 10.295:-
Utsides från 15.450:-
Hytt med balkong: 20.030:-